Activiteiten in en om Amsterdam

Geplaatst op door

Vaararrangementen in Amsterdam

Het kiezen van een schip, het samenstellen van een (thema) vaarroute en de catering kan heel inspirerend zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.
Bekijk overzicht

Aanmeren bij een hotel

Amsterdam herbergt zo veel imposante, prachtige en bijzondere hotels dat ze alleen al vanwege de geschiedenis, de architectuur, de tentoongestelde kunst of de gezelligheid een bezoek waard zijn.
Bekijk overzicht

Per boot naar een (eet)café of restaurant

Varen maakt hongerig en dorstig! Mocht u er voor kiezen om niet aan boord van uw schip te borrelen of dineren, dan hebben wij voor u een aantal leuke horecazaken geselecteerd.
Bekijk overzicht

Feest- en vergaderlocaties op en om het water

Feesten en vergaderen op het water is ideaal. Niemand kan van boord en eventuele overlast wordt tot een minimum beperkt. Mocht u toch besluiten om ‘ergens’ te gaan feesten of vergaderen dan is het handig dat u een locatie kiest die daarop is ingesteld.
Bekijk overzicht

Overzicht evenementen in Amsterdam

In Amsterdam gebeurt zo veel dat je het zelfs als bewoner niet bij kunt houden. Van optredens in buurtcafés tot landelijk bekende evenementen waar mensen van heinde en verre op af komen.
Bekijk overzicht

Overzicht musea in Amsterdam

Amsterdam is een museumstad bij uitstek. Geen enkele stad in Europa kent zo’n hoge dichtheid wat betreft musea. En ze zijn dankzij het grachtenstelsel (bijna) allemaal bereikbaar via het water.
Bekijk overzicht

Overzicht winkelgebieden in Amsterdam

Amsterdam is een dynamische stad. Dat merk je ook aan het winkelaanbod. Dankzij renovatie van oude buurten en de ontwikkeling van nieuwe woonwijken ontstaan nieuwe winkelgebieden.
Bekijk overzicht

Overzicht vaarroutes in en rond Amsterdam

Varen in en om Amsterdam verveelt nooit. De grootstedelijke architectuur, de bedrijvigheid in de havens en natuurlijk de monumentale grachten zijn weergaloos vanaf het water.
Bekijk overzicht

Zien & Doen in Amsterdam

In en om de stad zijn leuke activiteiten die u kunt combineren met een vaartocht. In dit hoofdstuk hebben wij voor u echte doe-dingen beschreven. Dus niet alleen maar kijken maar ook de boot uit.
Bekijk overzicht