Contact

Geplaatst op door

Contactgegevens

Indien u een vraag heeft over een van de schepen, neemt u dan met het formulier onderaan de webpagina van die boot contact op en stel uw vraag bij ‘opmerkingen’. In de linkerkolom staan alle schepen in alfabetische volgorde.

E-mail ons: info@amsterdamboothuren.nl

HOE BOEKT U EEN BOOT OP AMSTERDAMBOOTHUREN.NL?

Amsterdam Boot Huren 1. U zoekt een boot uit
Tip: start met het aantal personen (links), of met het type boot (op ‘home’)
Amsterdam Boot Huren 2. U vult bij de gewenste boot het formulier in
Tip: indien u vragen en/of opmerkingen heeft, zet die op het formulier
Amsterdam Boot Huren 3. Vanaf de boot wordt contact met u opgenomen
Tip: de agendabeheerder van de boot neemt contact met u op (tel./mail)
Amsterdam Boot Huren 4. Uw boottocht wordt besproken & gepland.
Alvast een goede vaart toegewenst!

DE BRANCHEPORTAL VAN ALLE REDERIJEN
De brancheportal amsterdamboothuren.nl is eigendom van de niet commerciële stichting Amsterdam Waterstad. De site biedt een duidelijk overzicht van alle bemande en onbemande schepen die legaal in Amsterdam worden verhuurd. Van een klein open sloepje (zelf sturen) tot een salonboot en partyschip met schipper en hostess aan boord. Het boeken/uitzoeken van een boot is nog nooit zo eenvoudig geweest. De website geeft uitgebreide informatie over opstapmogelijkheden/parkeermogelijkheden, vergaderlocaties, horeca, bezienswaardigheden en ideeën voor vaartochten

GEEN BOEKINGSKOSTEN
Amsterdam Boot Huren brengt u GEEN KOSTEN in rekening voor het aanvragen van informatie of het boeken van een boot. Een aanvraag via onze site verplicht u tot niets. Uw aanvraag komt zonder onze tussenkomst bij de reder van uw keuze terecht. Zij nemen direct contact met u op om de aanvraag verder af te handelen. Niet tevreden? Neem dan wel even contact met ons op via info@ amsterdamboothuren.nl.

HOE WERKT HET
Gebruik de Amsterdam Boot Huren site om u uitgebreid te oriënteren over varen in en om Amsterdam. Wij geven u een overzicht van de schepen, de vaargebieden, de horecagelegenheden waar u aan kunt leggen, bezienswaardigheden, plekken waar u gemakkelijk op en af kunt stappen en locaties waar u kunt parkeren. Ook geven wij suggesties voor vaartochten. Heeft u een schip gevonden dat aan uw verwachtingen voldoet? Vul dan het informatieformulier in. De verhuurder van het schip neemt daarna spoedig contact met u op.

VAARGEBIEDEN
Hou er rekening mee dat niet elk schip overal mag of kan varen. Geef in uw contact met de rederij gelijk aan wat uw wensen zijn. Dit voorkomt teleurstellingen.

VOOR- EN TERUGVAARKOSTEN
De meeste reders brengen u beperkte kosten in rekening voor vertrek of aankomst vanaf een andere locatie dan hun vestigingsadres. Vraag naar deze zogenoemde voor- of terugvaarkosten als deze niet vermeld zijn bij het schip.

ARRANGEMENTEN
Sommige reders bieden kant en klare arrangementen aan. U vaart in dat geval voor een vast bedrag per persoon vaak inclusief catering. De meeste reders hebben deze arrangementen standaard in hun pakket. Zo niet dan zijn de reders meestal wel bereid een arrangementsprijs samen te stellen. Vul op het formulier bij het schip van uw keuze in dat u ook een arrangement wenst.

ZELF UW TOCHT SAMENSTELLEN
Alle informatie op onze site is bedoeld als inspiratie voor een leuke tocht in of om Amsterdam. Niet alle tochten kunnen door elke reder gevaren worden. Goed overleg met de reder van uw keuze zorgt voor een prettige boeking.

PRIJZEN
Let met het vergelijken van prijzen van schepen goed op hetgeen u aangeboden wordt. Sommige reders hanteren prijzen inclusief en andere juist weer exclusief BTW. De prijs wordt ook mede bepaald door het feit of er een hostess(barmatroos) mee aan boord gaat. Soms zijn voorvaar kosten inbegrepen.

SCHOON VAREN
AmsterdamBootHuren.nl stimuleert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), de schepen die schoon varen en/of duurzaam varen zorgen voor een verantwoorde manier van waterrecreatie.
Het is tijdens een rondvaart, huwelijksceremonie of zakelijke presentatie naast het milieu- aspect, zeer comfortabel om geruisloos door Amsterdam te varen. U hoort de natuur, met het geruststellende gevoel dat u mee vaart op een schip dat de MVO gedachte ondersteund.

F.A.Q. – Veel gestelde vragen:

Betaal ik meer als ik boek via deze website?
Nee, u betaalt niets extra: onze service is geheel gratis.

Ik kwam een schip tegen, dat te huur is om in de grachten te varen en het staat niet in de lijst in jullie linkerkolom; is dat wel legaal?
Wij hebben het complete overzicht van legale schepen; waarschijnlijk is het dus geen legaal (vergund) schip voor de grachten van Amsterdam. U kunt als u daarin mee vaart van het water worden gehaald door de politie, binnenwaterbeheer en de havendienst. Op die manier zal uw vaartocht meteen eindigen. Ons advies: boek altijd een legaal schip voor in de grachten van Amsterdam (dus met vergunning). Op deze website vindt u alleen legale schepen.

Waarom kan ik niet op alle schepen in de linkerkolom klikken?
De schepenlijst in de linkerkolom is een complete lijst van alle vergunde schepen in Amsterdam. Wij hebben als doel om van alle schepen in deze lijst de informatie in onze website op te nemen. In de loop der tijd zullen meer schepen opgenomen worden.

Ik wil een schip toevoegen; kan dat?
Dat kan: heeft u een vergunning om in Amsterdam te varen? Neemt u dan contact met ons op: info@amsterdamboothuren.nl.