pannenkoekenboot amsterdam

Pannenkoekenboot

Type schip: salonboot, partyschip (open en gesloten)
Capaciteit: 110 personen
Schipper: Ja
Wifi: nee
WC: ja
Eigen catering mogelijk: onbekend

Maximaal aantal personen:
Borrel: 110

Vaargebied: Overig
Elektrisch aangedreven: Nee
Inclusief hostes: Ja

Offerte aanvragen

Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie? Huur dan voor het hele gezelschap de Pannenkoekenboot af. Dat is mogelijk! Buiten de vaste afvaartijden, op diverse dagen en tijdstippen.In totaal  kunnen er maximaal 110 passagiers mee. Wilt u zelf een boottocht uitstippelen? Dat kan, in overleg met de kapitein! Ook een speciale feestavond of dagtocht op maat behoort tot de mogelijkheden.

Ook een speciale feestavond met een extra uitgebreid buffet of een dagtocht geheel op maat behoort tot de mogelijkheden van de Pannenkoekenboot.

We kunnen de rondvaart volledig voor u regelen. We hebben voor elk wat wils! De Pannenkoekenboot exclusief huren kan al vanaf 30 personen voor een speciale rondvaart of dagtocht.De Pannenkoekenboot Amsterdam vaart niet door de gebruikelijke grachtengordel maar doet het havengebied aan.

De Pannenkoekenboot vaart o.a. langs de Oude Houthaven voorbij de Graansilo, langs het Centraal Station tot aan de hypermoderne gebouwen aan de Piet Hein Kade, KNSM en Java Eiland.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden. Vul uw vraag alvast in op het onderstaande formulier.

Kenmerken:
– ballenbak onderin het schip
– muziek installatie
– flexibele inrichting
– w.c. aan boord
– verwarming
– 220 Volt.

Aanvraag - en boeking formulier