schepen rondvaartlovers 70 personen

Rondvaart Lovers 70-90p

Type schip: rondvaartboot (open en gesloten)
Capaciteit: 90 personen
Schipper: Ja
Wifi: ja
WC: ja
Eigen catering mogelijk: onbekend


Vaargebied: Amsterdam en omgeving
Elektrisch aangedreven: Nee

Uurtarief: vanaf €200,- excl. 6% BTW
Min. aantal vaaruren: 2 uur
Inclusief hostes: Ja

Offerte aanvragen

De 6 rondvaartboten voor 70-90 personen zijn:

Aimée 80 personen (60 zitplaatsen)
De Aimée is sedert januari 2001 aan de Lovers vloot toegevoegd. De boot maakt onderdeel uit van de ’Artis Express’. Deze boot heeft een vaste zitplaatsindeling met banken achter elkaar.

Jannes Lovers 74 personen (max.36p.diner)
Deze boot heeft vaste 6- en 2-persoonstafels en luxe gestoffeerde 3-persoons zitbanken. In de ruime achterkuip kunnen ca. 10 personen plaatsnemen. De Jannes Lovers is de eerste rondvaarboot in Amsterdam die is uitgerust met een invalidenlift en bijbehorend ruim toilet en ruime gangpaden.

Wim Kan 96 personen (max.50p.diner)
Een ruime, sfeervolle boot met een scala aan mogelijkheden. Deze boot is mooi gestoffeerd met een vaste opstelling. De rugleuningen van de zitbanken zijn bewust laag geconstrueerd waardoor een ruimtelijk effect is gecreëerd. De ruime achterkuip is goed voor 15 zitplaatsen.

Toon Hermans 96 personen (max.48p.diner)
Om meer privacy per tafeleenheid te krijgen, heeft men ervoor gekozen de rugleuningen van de zitbanken extra hoog uit te voeren (vliegtuigstoelen). Hierdoor wordt een eigen besloten ruimte geschapen, welke sommige gasten als prettig ervaren. De gezellige open achterkuip biedt plaats aan 15 personen.

BZN2 90 personen (max.45p.diner)
De grote robuuste rondvaartboot BZN 2 onderscheidt zich van alle andere rondvaartboten in de Amsterdamse grachten door zijn excentrieke futuristische groene uiterlijk. Bij mooi weer kan het dak voor 80% opengeschoven worden. Men zit in deze boot met ruim 6 passagiers aan 1 tafel zit (drie tegenover elkaar).

André van Duin 70 pers.(max.40p.diner)
De ideale partyboot met een aan uw wensen aan te passen interieur De losse stoelen en tafels zorgen ervoor dat de indeling van de zitplaatsen en tafels flexibel kan worden opgesteld. Een lange tafelopstelling in de lengte van de boot is mogelijk, waardoor met max. 32 personen aan een lange tafel kan worden gedineerd, maar ook andere opstellingen zijn mogelijk.

Voorzieningen bij alle rondvaartboten:
– Verwarming, mc/cd/videospeler
– microfoon, 500W – 1400W
– toilet

Voorvaartarief: het voorvaartarief hangt af van het aantal personen en hoe lang er gevaren moet worden; vraag ernaar bij ‘opmerkingen’ excl.6%BTW

Aanvraag - en boeking formulier