schepen 90 personen lovers

Rondvaart Lovers 90-102p

Type schip: rondvaartboot (open en gesloten)
Capaciteit: 102 personen
Schipper: Ja
Wifi: ja
WC: ja
Eigen catering mogelijk: onbekend


Vaargebied: Amsterdam en omgeving
Elektrisch aangedreven: Nee

Uurtarief: vanaf €200,- excl. 6% BTW
Min. aantal vaaruren: 2 uur
Inclusief hostes: Ja

Offerte aanvragen

De 4 rondvaartboten voor 90-102 personen zijn:

BZN3 96 personen (45 zitplaatsen)
De BZN 3 onderscheidt zich middels z’n rood lederen bekleding en z’n luxe maanvormige banken met in het midden hiervan een tafeltje. Bij mooi weer kan het dak voor 80% opengeschoven worden.

BZN4 96 personen (max.45p.diner)
De BZN 4 maakt deze drieling compleet! Alleen z’n maanvormige banken met luxe hemelsblauwe stoffen bekleding, en uiteraard een tafeltje in het midden, doet dit schip onderscheiden van z’n broertjes BZN 2 en BZN 3.

Flying Enterprise 102 pers.(max.50p.diner)
De Flying Enterprise is de grootste rondvaarboot van de rederij en zelfs van Amsterdam. De ruime en hoge boot is uitermate geschikt voor grote groepen. De 6 persoon tafels en gestoffeerde banken zijn geconstrueerd middels een vaste opstelling. Ondanks zijn grote lengte en hoogte is de boot snel en makkelijk manoeuvreerbaar en kan op bijna elk plekje van Amsterdam komen. 20 persoons buitendek!

Pierre Janssen 96 personen (max.50p.diner)
Het bijzondere aan dit schip is dat de achterste helft van het cabrio dak weggeschoven kan worden, zodat men bij mooi weer buiten kan zitten. De vaste zitplaats indeling is zodanig van opstelling (diagonaal) waardoor privacy per tafel beter tot z’n recht komt. De luxe maanvormige bankjes zijn heerlijk om op te zitten. De Pierre Janssen is een lang slank schip met mooie ronde lijnen. Dit schip is de lievelingsboot voor menig bruidspaar!

Kenmerken
– Verwarming
– mc/cd/videospeler
– microfoon
– 1000-1400W
– toilet

Voorvaartarief: het voorvaartarief hangt af van het aantal personen en hoe lang er gevaren moet worden; vraag ernaar bij ‘opmerkingen’ excl.6%BTW

Aanvraag - en boeking formulier