borrel aan boord amsterdam monne de miranda

Salonboot Monne de Miranda

Type schip: salonboot (open en gesloten)
Capaciteit: 48 personen
Schipper: Ja
Wifi: ja
WC: ja

Maximaal aantal personen:
Diner: 34

Vaargebied: Overig
Elektrisch aangedreven: Nee

Uurtarief: vanaf € 395 excl. 6% BTW
Min. aantal vaaruren: 2 uur
Inclusief hostes: Nee

Offerte aanvragen

De ‘Monne de Miranda’ is een prachtige, luxe salonboot met een capaciteit voor 48 gasten voor de borrel en maximaal 34 voor lunches en diners.Ook kleine gezelschappen voelen zich heel wel thuis aan boord van dit intieme schip, dat zeer geschikt is voor zakelijke evenementen, bijvoorbeeld in de sfeer van relatie-marketing.

Op uw huwelijksfeest zal de ‘Monne de Miranda’ een onvergetelijk en bijzonder onderdeel van de dag vormen, u kunt de ceremonie zelfs aan boord laten plaatsvinden.De milieuvriendelijke, fluisterstille elektrische aandrijving maakt varen een genot, zowel voor onze gasten aan boord als de bewoners aan de grachten.

Op de ‘Monne de Miranda’ kunt u exclusief genieten van ons rôtisserie menu met aan boord bereide gerechten van de grill, of van een van onze andere heerlijke buffetten.De Monne de Miranda is uitgerust met een kleine, gezellige bar. Wij serveren bier van de tap en een klein assortiment aan nationale en internationale dranken, van lekkere huiswijnen en een fris glas Prosecco, tot een goede oude malt whisky en natuurlijk jenever en Corenwijn.

Voorvaartarief: €75 per half uur excl. 6% BTW

Aanvraag - en boeking formulier