old queen amsterdam boot

Salonboot Old Queen

Type schip: salonboot (open en gesloten)
Capaciteit: 50 personen
Schipper: Ja
Wifi: nee
WC: ja
Verwarming: ja
Eigen catering mogelijk: nee

Maximaal aantal personen:
Borrel: 50
Diner: 22
Transfer: 50

Vaargebied: Amsterdam en omgeving
Elektrisch aangedreven: Nee

Uurtarief: vanaf € 310,00 excl. 6% BTW
Min. aantal vaaruren: 2 uur
Inclusief hostes: Ja

Offerte aanvragen

In 1932 werd de ‘Old Queen’ gebouwd te Groningen. Ze voer op de noordelijke meren als rondvaartboot en bood plaats aan maar liefst 90 passagiers. In deze staat heeft ze uiteindelijk jaren gevaren, tot de oorlog uitbrak! Om te voorkomen dat het in de handen van de bezetters zou vallen liet men het schip tijdens de oorlog zinken. Na de oorlog werd de ‘Old Queen’ weer boven water gehaald en in 1996 gekocht door haar huidige eigenaars en in originele staat teruggebracht met als toevoeging het toilet. Tijdens de restauratie vonden de eigenaars een aantal Douwe Egberts koffieblikken waarin een schat verborgen bleek te zitten: alle blikken waren gevuld met briefjes van duizend! Sinds 1998 is de ‘Old Queen’ een bekende attractie in de historische grachten van Amsterdam.

De luxe salonboot de ‘Old Queen’ behoort tot een van de ruimste klassieke rondvaartboten van Amsterdam en is door zijn unieke indeling geschikt voor zowel kleine gezelschappen als grotere groepen tot 50 personen.Doordat er banken aan de zijkant zijn, hoeft u niet op één plaats te blijven zitten. Hierdoor kunt u zich met al uw vrienden en familie onderhouden.

Het schip is van alle gemakken voorzien; de zijkanten van de boot kunnen open, zodat het op een warme zomerdag heerlijk genieten is. Maar voor de wat frissere herfst of winterdagen zijn er kachels aan boord. Standaard heeft de Old Queen altijd gezellige bloemetjes aan boord staan.

Salonboot Old Queen kan u naar praktisch iedere locatie aan het water brengen. Tijdens de vaart kunnen u en uw gasten genieten van de door u gekozen hapjes en drankjes met op de achtergrond een gezellig muziekje.

Aanvraag - en boeking formulier