amsterdam salonboot rose

Salonboot Rose

Type schip: salonboot (open en gesloten)
Capaciteit: 12 personen
Schipper: Ja
Wifi: nee
WC: ja
Eigen catering mogelijk: ja, kosteloos


Vaargebied: Amsterdam en omgeving
Elektrisch aangedreven: Nee

Uurtarief: vanaf € 175 excl. 6% BTW
Inclusief hostes: Nee

Offerte aanvragen

Salonboot Rose is uitermate geschikt voor kleine gezelschappen. ROSE is gebouwd omstreeks 1920 en geheel authentiek. Voorzien van typische historische details. Prachtig, goed onderhouden gelakt teakhout van binnen en van buiten. De ramen, het geslepen glas, messingdetails, de vintagekussens, alles ademt een bijzonder gezellige, authentieke en romantische sfeer uit.

Bij mooi weer kunnen de ramen van het achterdek geopend worden. Zelfs het hele dak van het achterdek kan eraf ! Bij koud weer gaat de professionele verwarming aan.

Verder is ROSE uitgerust met een koelkast, muziekinstallatie, en toilet.

Wij, Rederij GypsyBallad, varen niet de standaard routes, op het scherpst van de klok, maar wijken hier iets vanaf. Dit kan omdat wij klein van organisatie zijn, en een persoonlijke flexibele aanpak en service naar de klant voor ons belangrijk is. Daarnaast is onze salonboot ROSE slank van romp gesneden, waardoor wij niet alleen maar langs de bekende monumentale bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft, varen. Maar ook, en dat maakt het zo bijzonder, onze vaart vinden door de vele smalle rustige grachtjes, boordevol historische panden, waar ook dat stuk rijke geschiedenis vanaf straalt, en welke voor de grotere rondvaartboten niet of zeer moeilijk toegankelijk zijn.

Voorvaren in het Centrum Amsterdam overal mogelijk en gratis.
Eten aan boord: Ontbijt/lunch mogelijk, geen diners

Aanvraag - en boeking formulier