supperclub cruise amsterdam

Supperclub Cruise

Type schip: partyschip (open en gesloten)
Capaciteit: 450 personen
Schipper: Ja
Wifi: ja
WC: ja
Eigen catering mogelijk: onbekend


Vaargebied: Amsterdam en omgeving
Elektrisch aangedreven: Nee

Uurtarief: vanaf € 250,- excl. 6% BTW
Min. aantal vaaruren: 4 uur
Inclusief hostes: Ja

Offerte aanvragen

Sinds 2003 heeft de internationaal bekende Supperclub aan de Jonge Roelensteeg in Amsterdam een varend evenbeeld: de Supperclub Cruise! Naast het reguliere diner op vrijdag en zaterdag kan de Supperclub Cruise ook worden afgehuurd.

Het schip beschikt over 3 dekken, Le Bar Noir, La Salle Neige en het ruime buitendek. Vanwege de multifunctionaliteit van de ruimten biedt het talloze mogelijkheden om elk evenement tot een overweldigend succes te maken.

Net als in de hoofdstedelijke Supperclub, zijn zowel hapjes als het diner extravagant, verrassend en van niveau. Dankzij chef-koks Joey de Vries en Erik Groenendaal wordt je hier altijd getrakteerd op originele gerechten en spectaculaire smaakcombinaties. Er is keuze uit zowel een drie-, vier- of vijfgangendiner, maar het serveren van verschillende fingerfooditems is ook een smakelijke eyecatcher. In de lente- en zomermaanden is het zelfs mogelijk om een barbecue op het buitendek te organiseren.Het creatieve team van Supperclub dat verantwoordelijk is voor de aankleding bestaat uit kunstenaars,decorbouwers, stylisten en ontwerpers. Zij ontwerpen en maken een concept op maat voor iedere gelegenheid en elk budget. Hierbij staan de verwachtingen van de opdrachtgever en het overtreffen hiervan centraal.

Supperclub Cruise biedt mogelijkheid tot het organiseren van talloze unieke evenementen.
Enkele suggesties:
– Bruiloft (in de buitenlucht);
– Originele teambuilding;
– Personeelsfeest;
– Presentatie;
– Workshops;
– Barbecue;
– Vergadering;
– Productlancering;
– Imago-event;
– Clubavond;
– Yogasessies op het buitendek;
– Persevent.Naast de variatie in evenementen kan de Supperclub Cruise naar verschillende plaatsen binnen de Benelux varen om het evenement nog spraakmakender te maken. Antwerpen, Düsseldorf, Keulen en Brussel hebben reeds kennisgemaakt met de Supperclub Cruise.

De events afdeling van Supperclub verneemt graag van u als we iets voor u kunnen betekenen!

Aanvraag - en boeking formulier